3 raons per anar a viure a una residència

Montse Alsina.  Directora Residència Laia
632

S‘està plantejant si anar a viure a una residència? Té un familiar que comença a tenir necessitats que ja no es poden resoldre només amb bona voluntat?

En aquest article explicarem les 3 raons més importants a tenir en compte per prendre aquesta difícil decisió.

Seguretat: els centres disposem d’un ventall de professionals amb preparació, formació i predisposició per acompanyar a les persones que atenem, tot això amb seriositat, bon tracte i implicació, durant les 24 hores del dia i 365 dies a l’any.

Confort: els centres estem adaptats per tal d’assegurar la comoditat i intimitat de les persones que hi viuen, facilitant poder personalitzar els espais, sense barreres arquitectòniques, i dissenys que els faciliten moure’s amb llibertat i que asseguren, per tant, poder gaudir d’una vida més autònoma i tranquil·la.

Acompanyament: Poder compartir vivències amb persones que han viscut una vida semblant, per poder posar en valor tota l’experiència assolida al llarg de la vida, per fer amistats, per seguir essent útils i valorats. Tot això sense perdre els vincles amb la comunitat i l’entorn del que segueixen formant part.

Els familiars acompanyen en aquest procés amb el seu afecte, des de la tranquil·litat de saber que la vida del seu familiar està en les millors mans possibles.

Des del nostre centre de serveis per a la gent gran, fa 15 anys que fem realitat aquestes raons pel benestar del resident i de la família.

I volem celebrar el nostre 15è aniversari amb un regal, un regal molt especial per a vostè o el seu familiar… Vine a passar un dia amb nosaltres gratuïtament, vingui a viure les 3 raons de l’article en primera persona. Truqui’ns ara per reservar la seva plaça al 93 758 81 88.

Sabem que no és una decisió fàcil i estem aquí per ajudar-lo.

COMPARTIR